Reparatie witgoed Soest, Soesterberg binnen 24-uur en met garantie!

Heeft u de wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast kapot? Dat is erg vervelend! Vandaag de dag kan een huishouden echt niet meer zonder witgoed. Binnen een mum van tijd stapelt het wasgoed of bijvoorbeeld afwas zich op en wort het een enorme berg. Het is dus noodzaak dat de witgoed zo snel mogelijk gemaakt of vervangen wordt. Wij helpen u graag met het repareren van witgoed in Soest, Soesterberg en Baarn. Bel onze technische dienst en vertel het probleem dat de wasmachine vertoont.

Voor het maken van een afspraak belt U:

Witgoed monteur

Door 3 eenvoudige vragen te stellen kan onze technische dienst bepalen of het zinvol is om uw wasmachine, vaatwasser, droger of koelkast te laten repareren of dat u toch echt toe bent aan een nieuwe. Onze technische dienst wil graag weten hoe oud uw wasmachine is, van welk merk de machine afkomstig is en wat het probleem is dat de witgoed nu vertoont.

Witgoed problemen

Onze technische dienst weet alles van witgoed reparaties en kan uw probleem dan wellicht ook gelijk koppelen aan een onderdeel dat defect is.

Monteur voor reparatie aan uw witgoed?

Voor een reparatie aan uw witgoed kunt u contact opnemen met onze technische dienst. Na het aanhoren van de problemen zal deze spoedig een deskundige monteur uw kant op sturen. Woont u in de woonplaats Soest,  Soesterberg of Baarn? Dan is er altijd wel een monteur dicht bij u in de buurt. De monteur is door de technische dienst op de hoogte gebracht van de problemen die uw witgoed vertoont en zal daardoor spoedig de witgoed kunnen repareren.

Witgoed Fabrieksgarantie?

Is uw machine nog niet zo oud dan heeft deze wellicht nog een fabrieksgarantie. De garantie van een witgoed is meestal zo’n 2 jaar, Door het raadplegen van het garantiebewijs of het contact zoeken met de leverancier bepaalt u of de fabrieksgarantie verlopen is. Heeft u nog garantie laat dan de machine maken via de leverancier zodat de kosten vergoed worden door de fabrikant.

Afspraak maken voor witgoed reparatie

Heeft uw witgoed geen fabrieksgarantie of valt het defect buiten de garantie? Dan helpen wij u graag verder. U kunt contact opnemen met onze technische dienst. Er is altijd wel een monteur in de buurt van Soest, Soesterberg of Baarn die spoedig ter plaatsen is om uw wasmachine te repareren.

Wij staan ook voor u klaar in omringende plaatsen zoals:

Vaatwasser Reparatie Woerden
Vaatwasser Reparatie Leusden
Vaatwasser Reparatie Amersfoort
Wasmachine Reparatie Woerden
Wasmachine Reparatie Nieuwegein
Witgoed Reparatie Houten
Reparatie vaatwasser Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek

Wat wij te bieden hebben

null

Betrouwbare service

Wij zijn al 30 jaar een begrip in en rondom regio Utrecht met alles op het gebied van witgoed reparaties.
null

Voor iedereen

Witgoed reparatie voor particulieren en bedrijven.
null

Garantie

Op al onze geleverde onderdelen geven wij 3 maanden garantie.
null

Zowel inbouw als vrijstaande apparatuur

Wij zijn gespecialiseerd in alle merken en al onze monteurs zijn gecertificeerd.
null

Specialisme in alle merken

AEG, Ariston, Atag, Bauknecht, Beko, Blomberg, Bosch, Brandt, Daewoo, Electrolux, Etna, Frigidaire, Gaggenau, Hotpoint, Ignis, Ikea, Indesit, Liebherr, LG, Marijnen, NEFF, Panasonic, Pelgrim, Samsung, Sharp, Siemens, SMEG, Thomson, Whirlpool, Zanker, Zanussi.
null

Reparatie aan huis of op locatie

Wij repareren uitsluitend bij uw thuis zodat u kan zien wat er gebeurd. Uw apparaat wordt dus niet meegenomen.

Wij zorgen ervoor dat u weer schone was heeft!