Reparatie wasmachine Wijk bij Duurstede, Cothen en Langroek binnen 24-uur!

Is uw wasmachine stuk en woont u in de woonplaats Wijk bij Duurstede, Cothen of Langroek? Dan kunnen wij u wellicht helpen met het repareren van de wasmachine! Er is altijd wel een monteur in de buurt die snel ter plaatse kan zijn. Het is lastig dat de wasmachine kapot is want nu stapelt het wasgoed op en op de hand wassen is vermoeiend en lastig. Dit kost enorm veel tijd. Wij begrijpen dat het noodzaak is dat de wasmachine snel weer goed werkt.

Voor het maken van een afspraak belt U :

Monteur regelen voor een reparatie aan uw wasmachine?

Onze monteurs repareren vakkundig en snel wasmachines in de woonplaats Wijk bij Duurstede, Cothen en Langroek. Bel onze technische dienst voor een wasmachine reparatie afspraak. De medewerker van de technische dienst zal u aan de telefoon enkele vragen stellen zodat de wasmachine monteur die ter plaatsen komt, direct de juiste producten bij zich heeft om de reparatie van de wasmachine soepel en spoedig te laten verlopen.

Vragen die onze technische dienst stelt voordat de wasmachine monteur komt

Zodra u contact opneemt met onze technische dienst zal er bepaald moeten worden of het nog zinvol is om de wasmachine te laten maken. Het kan namelijk ook zijn dat er geadviseerd wordt om een nieuwe machine aan te schaffen. Dit kan onze technische dienst bepalen door een antwoord te krijgen op de volgende vragen:

· Hoe oud is de wasmachine ongeveer?
· Van welk merk of type is de wasmachine?
· Welk probleem of problemen vertoont de wasmachine momenteel?

Denkt de technische dienst dat wij de wasmachine nog kunnen maken dan zal er direct een monteur ingepland worden zodat u spoedig weer leukere dingen kan doen dan op de hand wassen.

Fabrieksgarantie voor een vaatwasser

Iedere wasmachine heeft fabrieksgarantie. Hoe lang deze garantie duurt is een beetje afhankelijk van het merk dat u heeft. Fabrieksgarantie is meestal 2 jaar. Indien de wasmachine nog binnen de fabrieksgarantie valt, worden de kosten voor het repareren van de machine meestal door de fabrikant vergoed. Het is dus slim om even te kijken in het garantiebewijs of contact op te nemen met de leverancier van uw wasmachine.

Afspraak maken voor wasmachine reparatie

Heeft uw wasmachine geen fabrieksgarantie of valt het defect buiten de garantie? Dan helpen wij u graag verder. U kunt contact opnemen met onze technische dienst. Er is altijd wel een monteur in de buurt bij Wijk bij Duurstede, Cothen of Langroek die spoedig ter plaatsen is om uw wasmachine te repareren.

Wij staan ook voor u klaar in omringende plaatsen zoals:

Vaatwasser Reparatie Woerden
Vaatwasser Reparatie Leusden
Vaatwasser Reparatie Amersfoort
Wasmachine Reparatie Woerden
Wasmachine Reparatie Nieuwegein
Witgoed Reparatie Houten
Reparatie vaatwasser Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek

Wat wij te bieden hebben

null

Betrouwbare service

Wij zijn al 30 jaar een begrip in en rondom regio Utrecht met alles op het gebied van witgoed reparaties.
null

Voor iedereen

Witgoed reparatie voor particulieren en bedrijven.
null

Garantie

Op al onze geleverde onderdelen geven wij 3 maanden garantie.
null

Zowel inbouw als vrijstaande apparatuur

Wij zijn gespecialiseerd in alle merken en al onze monteurs zijn gecertificeerd.
null

Specialisme in alle merken

AEG, Ariston, Bauknecht, Beko, Blomberg, Bosch, Brandt, Daewoo, Electrolux, Hotpoint, Ignis, Indesit, LG, Marijnen, Panasonic, Samsung, Sharp, Siemens, SMEG, Thomson, Whirlpool, Zanker, Zanussi.
null

Reparatie aan huis of op locatie

Wij repareren uitsluitend bij uw thuis zodat u kan zien wat er gebeurd. Uw apparaat wordt dus niet meegenomen.

Wij zorgen ervoor dat u weer schone was heeft!