Reparatie wasmachine Bunnik, Odijk en Werkhoven binnen 24-uur!

Een wasmachine is in de meeste huishoudens één van de belangrijkste machines! Zonder wasmachine duurt het doen van de was veel te lang en het is ook nog eens zeer vermoeiend. Als de wasmachine kapot is dan is het dus noodzaak dat deze snel weer gerepareerd is. Onze monteurs staan klaar om u te helpen om de wasmachine reparatie te verhelpen. Woont u in de woonplaats Bunnik, Odijk of Werkhoven? Dan is er altijd een monteur in de buurt die zeer snel ter plaatsen kan zijn.

Voor het maken van een afspraak belt U :

Wasmachine maken of vervangen?

Als de wasmachine kapot gaat dan zal de eerste vraag zijn die u zichzelf stelt: Kan de machine nog gemaakt worden of moet ik een nieuwe machine gaan kopen? Onze technische dienst kan antwoord geven op deze vraag. Neem daarom telefonisch contact op en wij helpen u graag verder! De technische dienst zal u vragen hoe oud de wasmachine is, van welk merk of type deze afkomt en wat de problemen zijn die de machine vertoont. Aan de hand van deze vragen krijgt u antwoord op uw vraag: repareren of vervangen.

Wasmachine monteur

Nadat de technische dienst telefonisch heeft kunnen bepalen of het nog lonend is om de wasmachine te maken wordt er spoedig een monteur naar u toegestuurd. Deze monteur zal de defecte wasmachine onderzoeken, de reparatiemogelijkheden in kaart brengen en vakkundig en snel de reparatie uitvoeren. U kunt daarna snel verder met de berg wasgoed die inmiddels is opgespaard.

Garantie vanuit de fabriek voor uw wasmachine

Iedere nieuwe wasmachine heeft enkele jaren fabrieksgarantie. Voordat u onze technische dienst belt is het verstand om te kijken of deze fabrieksgarantie al verlopen is op uw wasmachine. Heeft u nog fabrieksgarantie, dan wordt in de meeste gevallen de reparatie vergoed door de fabrikant. U kunt in dit geval beter contact opnemen met de leverancier van uw wasmachine.

Afspraak maken voor wasmachine reparatie

Heeft uw wasmachine geen fabrieksgarantie of valt het defect buiten de garantie? Dan helpen wij u graag verder. U kunt contact opnemen met onze technische dienst. Er is altijd wel een monteur in de buurt van Bunnik, Odijk en Werkhoven die spoedig ter plaatsen is om uw wasmachine te repareren.

Wij staan ook voor u klaar in omringende plaatsen zoals:

Vaatwasser Reparatie Woerden
Vaatwasser Reparatie Leusden
Vaatwasser Reparatie Amersfoort
Wasmachine Reparatie Woerden
Wasmachine Reparatie Nieuwegein
Witgoed Reparatie Houten
Reparatie vaatwasser Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek

Wat wij te bieden hebben

null

Betrouwbare service

Wij zijn al 30 jaar een begrip in en rondom regio Utrecht met alles op het gebied van witgoed reparaties.
null

Voor iedereen

Witgoed reparatie voor particulieren en bedrijven.
null

Garantie

Op al onze geleverde onderdelen geven wij 3 maanden garantie.
null

Zowel inbouw als vrijstaande apparatuur

Wij zijn gespecialiseerd in alle merken en al onze monteurs zijn gecertificeerd.
null

Specialisme in alle merken

AEG, Ariston, Bauknecht, Beko, Blomberg, Bosch, Brandt, Daewoo, Electrolux, Hotpoint, Ignis, Indesit, LG, Marijnen, Panasonic, Samsung, Sharp, Siemens, SMEG, Thomson, Whirlpool, Zanker, Zanussi.
null

Reparatie aan huis of op locatie

Wij repareren uitsluitend bij uw thuis zodat u kan zien wat er gebeurd. Uw apparaat wordt dus niet meegenomen.

Wij zorgen ervoor dat u weer schone was heeft!