Reparatie vaatwasser Soest, Soesterberg en Baarn, binnen 24-uur staan wij voor u klaar

Het is altijd erg onhandig als een huishoudelijk apparaat het begeeft. Het plotseling kapot gaan van een vaatwasser bijvoorbeeld, zorgt voor een hoop extra werktijd. Met de hand afwassen gaat nou eenmaal een stuk minder snel. Het is dan ook noodzaak om de kapotte vaatwasser zo snel mogelijk te repareren of te vervangen. Weet u niet zeker of de defecte vaatwasser nog wel te repareren is? Onze technische dienst kan deze vraag voor u beantwoorden, neem gerust contact op voor de reparatie van uw vaatwasser / afwasmachine in Soest, Soesterberg en Baarn.

Voor het maken van een afspraak belt U:

Garantie op uw vaatwasser?

Is de vaatwasser nog maar enkele jaren oud? Dan is het nu zeker balen dat deze al kapot is! Wellicht heeft u geluk en zit er nog fabrieksgarantie op de vaatwasser. Dit kunt u nagaan door het garantiebewijs van de machine erbij te zoeken of door de leverancier te bellen. Als er nog garantie op de vaatwasser zit dan vergoed de fabrikant in de meeste gevallen de kosten voor een reparatie.

Vaatwasser repareren of een nieuwe vaatwasser kopen

Is de garantie van uw vaatwasser verlopen? En weet u niet zeker of de machine nog wel gemaakt kan worden? Bel onze technische dienst, zij helpen u graag verder. Met enkele korte vragen kunnen zij bepalen of het nog lonend is om de vaatwasser te laten maken of dat het beter is om een nieuwe aan te schaffen. Onze technische dienst wilt graag weten hoe oud de machine is, welk merk of type vaatwasser u heeft en wat de problemen zijn die de machine vertoont.

Vaatwasser monteur voor in de woonplaats Soest, Soesterberg en Baarn

Heeft u besloten om na te gaan of de vaatwasser nog te maken valt? Bel dan onze technische dienst voor een afspraak. Onze monteur komt dan spoedig bij u langs om de defecte vaatwasser te onderzoeken, de reparatiemogelijkheden te bekijken en snel en vakkundig de reparatie uit te voeren. Er is altijd wel een monteur in uw buurt waardoor u zich snel weer bezig kan houden met leukere dingen dan afwassen!

Wilt u dat wij langskomen om de vaatwasser te repareren? Neem dan contact op met onze technische dienst. Wij komen dan lang bij u om de defecte vaatwasser te onderzoeken, de reparatiemogelijkheden te bespreken en een vakkundige en betrouwbare reparatie uit te voeren.

Wij staan ook voor u klaar in omringende plaatsen zoals:

Vaatwasser Reparatie Woerden
Vaatwasser Reparatie Leusden
Vaatwasser Reparatie Amersfoort
Wasmachine Reparatie Woerden
Wasmachine Reparatie Nieuwegein
Witgoed Reparatie Houten
Reparatie vaatwasser Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek

Wat wij te bieden hebben

null

Betrouwbare service

Wij zijn al 30 jaar een begrip in en rondom regio Utrecht met alles op het gebied van witgoed reparaties.
null

Voor iedereen

Witgoed reparatie voor particulieren en bedrijven.
null

Garantie

Op al onze geleverde onderdelen geven wij 3 maanden garantie.
null

Zowel inbouw als vrijstaande apparatuur

Wij zijn gespecialiseerd in alle merken en al onze monteurs zijn gecertificeerd.
null

Specialisme in alle merken

AEG, Ariston, Atag, Bauknecht, Beko, Bosch, Electrolux, Etna, Gaggenau, Hotpoint, Ignis, Ikea, Indesit,  Marijnen, NEFF, Pelgrim, Siemens, SMEG, Thomson, Whirlpool, Zanker, Zanussi.
null

Reparatie aan huis of op locatie

Wij repareren uitsluitend bij uw thuis zodat u kan zien wat er gebeurd. Uw apparaat wordt dus niet meegenomen.

Wij zorgen ervoor dat u weer vertrouwd aan de slag kunt met uw afwasmachine.