Voor koelkast reparatie bent u bij ons op het juiste adres.

Wij zijn hier ruim 30 jaar in gespecialiseerd voor zowel particulieren als bedrijven. Voor alle merken voeren wij koelkast reparaties uit. U belt voor een reparatie en wij voeren de deze zo spoedig mogelijk uit. Dus of het nu gaat om een gewone koelkast, vrieskist, vrieskast of ijskast wij helpen u graag met uw probleem. Wij leveren ook onderdelen voor uw koelkast.

Reparatie koelkast algemeen

Wist u dat in het grootste deel van de koelkast een temperatuur van enkele graden Celsius boven nul heerst? Dit remt het bederf van etenswaren en andere substanties af. Voor een langere houdbaarheidsperiode is een vriezer noodzakelijk. In Europa is het meest voorkomende type koelkast het tafelmodel. Dit is een staande kast, bedoeld om onder het aanrecht geplaatst te worden. De voorkant bestaat meestal uit een deur die je naar rechts openzwaait, maar meestal kan dit door de gebruiker veranderd worden om hem naar links open te draaien. Dit geldt overigens voor de meeste koelkast en koel-vriescombinaties.

Wat wij te bieden hebben

null

Betrouwbare service

Wij zijn al 30 jaar een begrip in en rondom regio Utrecht met alles op het gebied van witgoed reparaties.
null

Voor iedereen

Witgoed reparatie voor particulieren en bedrijven.
null

Garantie

Op al onze geleverde onderdelen geven wij 3 maanden garantie.
null

Zowel inbouw als vrijstaande apparatuur

Wij zijn gespecialiseerd in alle merken en al onze monteurs zijn gecertificeerd.
null

Specialisme in alle merken

AEG, Ariston, Atag, Bauknecht, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Etna, Frigidaire, Gaggenau, Hotpoint, Ignis, Ikea, Indesit, Liebherr, Marijnen, NEFF, Pelgrim, Samsung, Sharp, Siemens, SMEG, Thomson, Whirlpool, Zanker, Zanussi.
null

Reparatie aan huis

Wij repareren uitsluitend bij uw thuis zodat u kan zien wat er gebeurd. Uw apparaat wordt dus niet meegenomen.

Wij zorgen ervoor dat de reparatie van uw koelast perfect binnen 24-uur wordt uitgevoerd.