Koelkast reparatie Apeldoorn

Op het moment dat uw koelkast het niet meer doet, weet u ook gelijk dat je de koelkast niet kunt missen! Daarom is het fijn dat u voor koelkast reparatie Apeldoorn terecht kunt bij reparatie-witgoed.nl. Reparatie-witgoed.nl is al 40 jaar actief met het repareren van witgoed van alle merken. Wanneer uw koelkast kapot is en u contact opneemt met reparatie-witgoed.nl dan vragen we je door te geven om welk merk en type het gaat zodat de monteur de juiste onderdelen mee kan nemen. De koelkast reparatie vindt altijd op locatie plaats, de koelkast wordt dus niet (nooit) meegenomen voor reparatie. Voor de monteur maakt het niet uit of de koelkast is ingebouwd of vrijstaand is. Voor reparatie aan een defecte koelkast of voor onderdelen kunt u altijd bij ons terecht. Wanneer u contact met ons opneemt dan komt één van de monteurs zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen 24 uur, bij u langs om de koelkast te repareren.

Plan vandaag nog een service monteur voor uw reparatie, onderhoud van uw koelkast, vriezer, ijskast of koel vriescombinatie in Apeldoorn!

Voor het maken van een afspraak belt u:

Waarom uw koelkast laten repareren door reparatie-witgoed.nl?

Is uw koelkast kapot dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Wanneer u hiervoor reparatie-witgoed.nl inschakelt, ben je verzekerd van:

  • Snelle service: U meldt de storing en wij komen zo snel mogelijk naar u toe en streven ernaar om de reparatie binnen 24 uur uitgevoerd te hebben
  • Er komt een gespecialiseerde, vakkundige monteur bij u thuis. De monteur blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van koelkast reparaties door het volgen van cursussen en trainingen
  • de koelkast wordt altijd ter plaatse gerepareerd zodat u ook weet wat en hoe de reparatie is uitgevoerd
  • Op alle reparaties en onderdelen wordt 3 maanden garantie gegeven

Wij voeren reparaties uit aan onder andere:

  • Deuren
  • Scharnieren
  • Draairichting
  • Verlichting
  • Thermostaat
  • Startrelais

We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. U kunt natuurlijk ook altijd een mail sturen via ons contact formulier om u storing te melden.

De monteurs die werken bij reparatie witgoed zijn gespecialiseerd in alle merken zoals: AEG, Ariston, Atag, Bauknecht, Bosch, Candy, Electrolux, Etna, Frigidaire, Gaggenau, Hotpoint, Ignis, Ikea, Indesit, Liebherr, Marijnen, NEFF, Pelgrim, Sharp, Siemens, SMEG, Thomson, Whirlpool, Zanker, Zanussi.

Neem contact met ons op voor een koelkast reparatie Apeldoorn

Als u op zoek bent naar een deskundig onderhoudsteam voor koelkast reparatie Apeldoorn, dan kunnen wij u helpen.
Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw koelkast reparatie wensen!

Wat wij te bieden hebben

null

Betrouwbare service

Wij zijn al 40 jaar een begrip in en rondom regio Apeldoorn met alles op het gebied van witgoed reparaties.
null

Voor iedereen

Witgoed reparatie voor particulieren en bedrijven.
null

Garantie

Op al onze geleverde onderdelen geven wij 3 maanden garantie.
null

Zowel inbouw als vrijstaande apparatuur

Wij zijn gespecialiseerd in alle merken en al onze monteurs zijn gecertificeerd.
null

Specialisme in alle merken

AEG, Ariston, Atag, Bauknecht, Bosch, Electrolux, Etna, Gaggenau, Hotpoint, Ignis, Ikea, Indesit, Marijnen, NEFF, Pelgrim, Sharp, Siemens, SMEG, Thomson, Whirlpool, Zanussi.
null

Reparatie aan huis of op locatie

Wij repareren uitsluitend bij uw thuis zodat u kan zien wat er gebeurd. Uw apparaat wordt dus niet meegenomen.

Wij zorgen ervoor dat uw koelkast, koel vriescombinatie weer optimaal werkt.