Informatie over Reparatie-Witgoed.NL Al 30 jaar toonaangevend en een begrip in Midden Nederland voor particulieren en bedrijven.

Al meer dan 30 jaar zijn wij met ons witgoed reparatie bedrijf actief in de regio’s Utrecht, Amersfoort, Hilversum en Barneveld. Door de toenemende drukte hebben wij meerdere monteurs in dienst en ook zij zijn uiteraard gecertificeerd en zorgen ervoor dat onze werkzaamheden vakkundig op een snelle en gedegen manier uitgevoerd wordt.

Meer informatie over Reparatie-Witgoed.NL, direct contact of heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden dan kunt u gerust contact met ons opnemen, dan helpen wij u graag verder. Wij geven u graag een gedegen advies over al onze diensten en producten. Ook bij een witgoed reparatie zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur een monteur ter plaatse is.

Wat wij te bieden hebben

null

Betrouwbare service

Wij zijn al 30 jaar een begrip in en rondom regio Amersfoort, Utrecht, Hilversum en Barneveld met alles op het gebied van witgoed reparaties.
null

Voor iedereen

Witgoed reparatie voor particulieren en bedrijven.
null

Garantie

Op al onze geleverde onderdelen geven wij 3 maanden garantie.
null

Zowel inbouw als vrijstaande apparatuur

Wij zijn gespecialiseerd in alle merken en al onze monteurs zijn gecertificeerd.
null

Specialisme in alle merken

AEG, Ariston, Atag, Bauknecht, Beko, Blomberg, Bosch, Brandt, Candy, Daewoo, Electrolux, Etna, Frigidaire, Gaggenau, Hotpoint, Ignis, Ikea, Indesit, Liebherr, LG, Marijnen, NEFF, Panasonic, Pelgrim, Samsung, Sharp, Siemens, SMEG, Thomson, Whirlpool, Zanker, Zanussi.
null

Reparatie aan huis

Wij repareren uitsluitend bij U thuis zodat u kan zien wat er gebeurd. Uw apparaat wordt dus niet meegenomen.

Wij zorgen ervoor dat u vertrouwd
en schoon de was kunt doen.